Over Ons

AcceptatieVerzekerd.nl heeft zich ten doel gesteld voor IEDEREEN een zo goedkoop mogelijke autoverzekering te bewerkstelligen. Hierbij een korte uitleg waarom:

Géén autoverzekering te krijgen?

De mogelijkheid om een autoverzekering af te sluiten, is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Er zijn namelijk talloze factoren die ervoor kunnen zorgen dat je NEE van een verzekeraar te horen krijgt. Dit betekent dat jouw autoverzekeringsaanvraag wordt afgewezen/geweigerd. En dát terwijl je verplicht bent jouw auto ten minste WA te verzekeren naargelang de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM).

Zodoende kun je in een situatie geraken waarin je jouw auto verplicht MOET verzekeren, maar niet KUNT verzekeren. Omdat je met een onverzekerde auto niet zomaar de weg op mag, willen wij bij AcceptatieVerzekerd.nl voor iedereen graag een autoverzekering regelen.

Wie zijn wij?

AcceptatieVerzekerd.nl is onderdeel van Verhoeven Verzekeringen: een traditioneel verzekeringskantoor in het Brabantse dorp Schijndel. Wij zijn sinds 1956 gespecialiseerd in autoverzekeringen; vanaf 2002 óók online. Dus als iemand tóch een autoverzekering voor iemand weet te vinden in een hachelijke situatie, dan zijn wij het!

Wat doen wij?

Door de jaren heen hebben wij contacten opgebouwd met talloze verzekeraars. Elke verzekeraar hanteert zijn eigen voorkeuren, voorwaarden, limieten, beperkingen, prijzen, kortingen en toeslagen. En dit verandert ook nog eens van jaar op jaar op jaar. Dankzij onze 70 jaar aan ervaring weten wij inmiddels precies welke bestuurder met welke auto bij welke verzekeraar aansluit.

En is er uiteindelijk geen enkele reguliere autoverzekeraar die het verzekeringsrisico aanvaardt? Dan hebben wij ALTIJD en voor IEDEREEN een vangnet achter de hand waardoor jouw auto alsnog (tijdelijk) kan worden verzekerd. Eerlijk is eerlijk: dit is geen goedkope optie, maar wel een voortreffelijk alternatief om achter de hand te hebben in noodsituaties.

Zodra jouw situatie in positieve zin verandert (en jij weer in aanmerking komt voor een ‘normale’ autoverzekering) kunnen wij je weer onderbrengen bij een goedkoop alternatief.

Wil jij direct weten wat wij voor je kunnen betekenen? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte op bij AcceptatieVerzekerd.nl via onderstaand knop: